Mikä ihmeen Superfutis?

Mikä ihmeen Superfutis?

Superfutis, kuplafutis, kuplapallo, kuplajalkapallo tai bubble soccer. Kuten kaikilla hyvillä asioilla, myös tällä rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kyseessä on kuitenkin sama hassunhauska urheilulaji, jossa perinteisestä jalkapallosta tehdään huomattavasti hauskempaa laittamalla pelaajien päälle kuplat. Kuplien kanssa voi huoletta taklata toisia pelaajia ilman merkittävää loukkaantumisen vaaraa. Tämä tekeekin pelistä ehdottoman hauskan aktiviteetin polttareihin, saunailtoihin, kauden päättäjäisiin, synttäreille, virkistyspäiville tai vaikka pikkujouluihin!

Superfutista voi pelata turvallisesti ulkona nurmella tai tekonurmella, liikuntasalissa tai talvisin lumella (max. -15 astetta). Terävät kulmat, kuten kivet, kepit, lasinsirut yms. voivat aiheuttaa pallojen rikkoutumisen, joten pelialue tulee puhdistaa niistä ennen Superfutis-peliä.

Halusimme luoda pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen, joten hankimme 12 kappaletta aitoja ja alkuperäisiä Bumperz palloja. Pallojen halkaisija on noin 1,55 metriä ja painoa palloilla on noin 8 kiloa. Pallot soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Aitojen Bumperz pallojen ero halpoihin kopioihin on niiden ylivertainen kestävyys, huomattavasti kevyempi paino, sekä parempi läpinäkyvyys.