1.8.2017 alkaen Superfutiksen järjestämät kuplafutis -pelit löytää myös Kuopiosta!

 

Kuopion hauskimmat polttarit takaa Superfutis! Savon sydämeen saapuva laji on liikuttanut  Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa jo yli 2000 tytyväistä asiakasta viimeisen vuoden aikana.

Tässä lajissa puetaan kuplat päälle ja taklataan kavereita samalla jalkapalloa pelaten. Futis jää kuitenkin usein sivummalle ja pääpointtina onkin hauskanpito ja kavereiden jyrääminen. Hurjan näköinen laji on kuitenkin turvallisempaa kuin miltä näyttää ja pelata voivat kaikki terveet yli 130cm pitkät ja alle 120kg pelaajat.

Asiakkaidemme mielestä Superfutiksen parhaita puolia on se, että sitä saa pelata oman porukan kesken, eikä muita osallistujia ole kuten joissain muissa aktiviteeteissa saattaa olla. Peliseurue saa myös nauttia omia virvokkeitaan, jos niin tahtoo tai pelata futiksen lisäksi muita pelejä palloilla. Meillä järjestetään myös erityistä ohjelmaa synttäri- tai polttarisankaria varten ja kaikki varmasti viihtyvät. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä tunnin pelit kustantavat keskimäärin 20€/pelaaja, riippuen peliajasta ja pelaalamäärästä.

Aloita ottamalla meihin yhteyttä. Pelipäivällenne sopivan pelipaikan löydyttyä lyödään varaus lukkoon ja se on siinä. Asiakkaidemme ei tarvitse kuin tulla pelipaikalle sovittuna ajankohtana, jossa Superfutis-pelinvetäjä on järjestänyt kaiken valmiiksi. Hän opastaa teille pallojen käytön ja laittaa pelit käyntiin. Pelinvetäjä on läsnä koko ajan ja järjestää teille takuu varmasti hauskat pelit, jonka jälkeen voitte jatkaa vaikka saunomaan, syömään tai illanviettoon.

Superfutis sopii polttarien lisäksi loistavasti aktiviteetiksi myös esimerkiksi yritysporukoille, synttäreille ja liikuntaseuroille. Meillä käy monenlaisia eri ryhmiä pelaamassa, mutta yhteistä kaikilla on hyvä fiilis pelien jälkeen!

 

Superfutista voi pelata Kuopiossa esimerkiksi seuraavissa paikoissa:

Ulkona: Rauhalahti, Lippumäki, Litmasen tekonurmi, Puijonlaakso, Puijon stadion

Sisällä: Koulujen liikuntasalit, Liikuntahallit